Eén niveau omhoog
Cupi's familie & vrienden 

                         Klik op het plaatje
Saepenhütte Vinkenweekend 2009

Dit jaar waren we bij Gries am Brenner in Tirol waar we mit die ganze famille ein Hütte gemietet hatten. Nou ja, je begrijpt 't wel, 't was vreselijk gezellig en veel gewandeld, lekker gegeten en gedronken. Hoewel ook alle kids meemochten waren alleen Rabin en Laura van de partij (zie ook Laura's eigen website). Na het weekend hebben we in klein comité  ook nog een aantal dagen in Navis doorgebracht. Dit album geeft een impressie van het weekend de wandelingen en de natuur (nu nog even zonder, maar ik zal de fotootjes binnenkort ook van tekst voorzien).
Navis & Gerlos 2009 Winter 2009 in Navis & Gerlos

Met de de Buitenhekjes (Jan en Jo dus) een weekje naar Gerlos (ook wel Gay-los genoemd, gezien de vele mannen groepjes die zich er een slag in het rond zuipen). Maar eerst nog even een dagje heerlijk relaxen bij Karin en Wilfred in Navis. Daar was het prachtig weer om te wandelen. In Gerlos vrijwel alle dagen een harde wind, in het begin zelfs "Antarctisch", en later in de week een "Fhöne". We konden maar één dag via de verbindingsroute naar Zell am Ziller. Wel een hele mooie tocht, maar dat was Köningsleiten en Gerlosplatte auch....;o))
Gasthof Lammersdorf
Impressie Lammersdorf 2008

Met de skivrinden een weekje naar Leo & Gerda. Heerlijk vertoeven in hun Gasthof Lammersdorf waar zij hun slogan "Urlaub bei Freunden" meer dan waar maakten. Hoogtepunt van de week was de verjaardag van Leo. Met z'n allen, en soms met minder, vele leuke tochtjes gemaakt. Via het plaatje kom je bij de foto's. Ik heb er hier en daar wat commentaar bijgezet voor het geval we "vergeten" zijn wat of waar het was. Naast de gewone foto's hebben we ook wat bijzondere foto's die je via dit linkje kan zien.
Samen 100 Het "Samen 100 jaar verjaardag" album

De broertjes Geert & Wilfred zien dit jaar Abraham en zijn dus samen 100 jaar geworden (1957 - 2007).
Reden genoeg voor de hele familie Vink om naar camping Eden bij San Felice del Benaco aan het Gardameer af te reizen en dit heugelijke feit samen te vieren.    
Naar het Familie Vink album Familie Vink 2007

Al sinds geruime tijd organiseren we de zogeheten "Vinkenweekenden". Eerst mocht ook de aanhang, zeg maar de "kouwe kant", mee en sinds kort ook de kinderen met "aanhang" en kleinkinderen (nou ja, dat is er nog maar eentje dan).
Er wordt dan ergens in het land een lokatie gehuurd waar allerlei "activiteiten" ontplooid worden......;-))
Dit jaar waren we op boerderij de Beek in Merselo bij Venray waar we o.a. hebben gebowld (helaas geen foto's), graanbranderij de IJsvogel bezocht en Goalball hebben gespeeld, een balspel voor blinden o.l.v. Rabin. 

Made with Nvu